Πως να διώξετε την άσχημη μυρωδια σκυλου

μυρωδια σκυλου

Πως να διώξετε την άσχημη μυρωδια σκυλου!


Μυρίζει άσχημα το σκυλάκι σας μετά τη βόλτα; Οι παρακάτω συμβουλές θα σας δείξουν πώς να απαλλαγείτε από τη σκυλίσια μυρωδιά, εύκολα και γρήγορα...

1. Παιδικά μαντηλάκια: 
Πέρα από τα μαντηλάκια για μωρά, υπάρχουν και ειδικά μαντηλάκια για σκυλιά που πωλούνται στα pet shops και μπορούν να καθαρίσουν το σκυλί σας... μέχρι να έρθει η ημέρα του μπάνιου. Περάστε το μαντηλάκι από τα πόδια, τις πατούσες, το πρόσωπο, την περιοχή κάτω από τα πόδια και το εξωτερικό των αυτιών, χαρίζοντας του προσωρινά μια όμορφη μυρωδιά. 

2. Μαγειρική σόδα: 
Ένας φυσικός τρόπος για να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά του κατοικιδίου σας, ειδικά όταν είναι βρεγμένο μετά το μπάνιο... είναι η μαγειρική σόδα, η οποία παράλληλα θα ενυδατώσει το δέρμα και θα διώξει τις κακοσμίες. Ρίξτε αρκετή μαγειρική σόδα πάνω του και στη συνέχεια βουρτσίστε τον. Προσοχή! Δεν πρέπει η σόδα να έρθει σε επαφή με τα μάτια ή τα ρουθούνια του. 

3. Δυόσμος και μέντα στο νερό: 
Εάν μυρίζει έντονα και άσχημα η αναπνοή του σκύλου σας και δεν έχετε προμηθευτεί οδοντόβουρτσα ή ειδική οδοντόκρεμα... τότε απλά βράστε δυόσμο ή μέντα. Αφού κρυώσει το μείγμα, ρίξτε μερικές σταγόνες στο νερό που πίνει. Αμέσως, θα δείτε διαφορά στην αναπνοή του!

Διαβάστε επίσης πως να κάνετε μπάνιο το σκύλο σας:

Τι να κάνετε αν ο σκύλος σας κυλιέται σε ακαθαρσίες:

 

Ένας σκύλος για σένα © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair