,

Οι 7 υγιέστερες ράτσες σκύλων

Οι 7 υγιέστερες ράτσες σκύλων

Θέλετε ένα υγιή και ευτυχισμένο σκύλο; Ανεξάρτητα από τη ράτσα του σκύλου, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να παρέχετε σε αυτόν τακτικές κτηνιατρικές εξετάσεις, την αφθονία της άσκησης και πολύ αγάπη.
Ωστόσο, αν και τίποτα δεν κερδίζει την παροχή της κατάλληλη φροντίδας, υπάρχουν ορισμένες ράτσες σκύλων που είναι λιγότερο επιρρεπείς στην ανάπτυξη προβλημάτων υγείας από ότι κάποιες άλλες. Δείτε παρακάτω τις 7 υγιέστερες ράτσες σκύλων:
Animalcity.gr - Australian Cattle Dog Icon1. Αυστραλιανός σκύλος βοοειδών (Australian cattle dog). Αυτή η ενεργητική ράτσα σκύλου είναι γνωστή για την ευφυΐα, την ευκινησία και την αντοχή της. Ο Αυστραλιανός σκύλος βοοειδών δεν έχει ιστορικό σοβαρών ασθενειών και μπορεί να ζήσει και 13 χρόνια με την κατάλληλη φροντίδα και εκπαίδευση.
Animalcity.gr -  Australian-Shepherd Icon2. Αυστραλιανός Ποιμενικός (Australian shepherd). Ο Αυστραλιανός Ποιμενικός φημίζεται ότι αποφεύγει πολλές από τις ασθένειες των οστών, του δέρματος και της γούνας που επηρεάζουν συχνά τις υπόλοιπες ρατσες σκυλων. Αυτή η ενεργητική, έξυπνη και ευέλικτη φυλή μπορεί να ζήσει έως και 15 χρόνια.
Animalcity.gr - Border Collie Icon3. Μπόρντερ Κόλεϊ (Border collie). Η πρόοδος στην εξέταση του DNA έχει καταστήσει ευκολότερο τον έλεγχο των γενετικών παθήσεων όσον αφορά τα Μπόρντερ Κόλεϊ. Ως ράτσα σκύλου με υψηλή ενέργεια και διάρκεια ζωής έως και 14 χρόνια, τα κόλλεϊ είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις νέες οικογένειες και τα δραστήρια άτομα – απλώς να είστε έτοιμοι να του παρέχετε πολύ χρόνο για παιχνίδι και άσκηση.
Animalcity.gr - Chihuahua Icon4. Τσιουάουα (Chihuahua). Με πολύ αγάπη και προσοχή, αυτή η μικρόσωμη ράτσα σκύλου μπορεί να ζήσει έως και 18 χρόνια. Επιπλέον, χάρη στο μέγεθός τους χρειάζονται λιγότερη άσκηση σε σχέση με άλλες ράτσες σκύλων.

Animalcity.gr - English Springer Spaniel Icon5. Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ (English springer spaniel). Αν και είναι γνωστό ότι αυτή η ήπια και εγκάρδια φυλή των Σπάνιελ υποφέρουν μερικές φορές από προβλήματα στα μάτια, είναι συνήθως λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσουν κάποια σοβαρή γενετική ασθένεια. Ένα Αγγλικό Σπρίνγκερ Σπάνιελ μπορεί να ζήσε έως και 14 χρόνια.

Animalcity.gr - German Pinscher Icon6. Γερμανικό Πίντσερ (German pinscher).
 Αυτή η μυώδης και ευκίνητη ράτσα σκύλου δεν έρχεται συχνά σε επαφή με κάποια σημαντική ασθένεια, και μπορεί να ζήσει μέχρι και 14 χρόνια με τη κατάλληλη φροντίδα και την αφθονία της άσκησης.

Animalcity.gr - Mixed Breeds Icon
7. Μικτές ράτσες σκύλων. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι μικτές ράτσες σκύλων είναι λιγότερο επιρρεπείς να πέσουν θύματα καρδιακής νόσου, υπερθυρεοειδισμού και άλλων γενετικών ασθενειών.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από τη ράτσα του σκύλου που επιλέξετε, η κατάλληλη φροντίδα, η υγιεινή διατροφή, οι τακτικοί έλεγχοι και η αγάπη είναι απαραίτητα για να διασφαλίσουν ότι η ζωή του σκύλου σας θα είναι μακρά και ευχάριστη. Η πρόληψη είναι η πιο αποτελεσματική θεραπεία.
ΠΗΓΗ: https://www.animalcity.gr/

 

Ένας σκύλος για σένα © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair