Τεχνητη αναπνοη σκυλου

Τεχνητη αναπνοη σκυλου

Είναι μέρος της οικογένειας και οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Αν είστε άτομο που αγαπάει τα σκυλιά, σίγουρα θα κάνατε τα πάντα γι' αυτά.

Αν και η τεχνητή αναπνοή δεν είναι και το πιο ελκυστικό πράγμα, μπορεί πολύ εύκολα να σώσει μία ζωή.

Έτσι, πως μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτή τη δύσκολη αποστολή;

Ο David Babington, ένας επαγγελματίας κτηνίατρος μιλά στους ιδιοκτήτες σχετικά με τη χορήγηση καρδιοπνευμονικής ανάνηψης(CPR) σε περίπτωση που ένας σκύλος καταρρεύσει και δεν αναπνέει.



Όπως μας δείχνει ο κτηνίατρος στο βίντεο, πρέπει να ξεκινήσετε ψάχνοντας για καρδιακό παλμό.

Η καρδιά του σκύλου βρίσκεται στην αριστερή του πλευρά, ακριβώς πίσω από τον αγκώνα του μπροστινού ποδιού. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να ανιχνευθεί καρδιακός παλμός, ο κτηνίατρος συνιστά να ξεκινήσετε με θωρακικές συμπιέσεις.

Το μοντέλο στο βίντεο είναι αρκετά μεγάλο, οπότε για μικρότερα σκυλιά χρησιμοποιήστε λιγότερη πίεση, αλλά και μασάζ στο στήθος, πιέζοντας και τις δύο πλευρές μαζί.

Στη συνέχεια, κρατήστε το στόμα του σκύλο κλειστό και δώστε του μια αναπνοή, έτσι ώστε να φουσκώσει το στήθος.

Μόλις το κάνετε αυτό, γυρνάτε πάλι πίσω στις θωρακικές συμπιέσεις και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να ανακτήσει ο σκύλος τις αισθήσεις του.

ΠΗΓΗ: https://www.animalcity.gr/

Κοινοποιήστε το, μπορεί να σωθεί μια ζωή χάρη σε εσάς...
Ο David Babington, ένας επαγγελματίας κτηνίατρος μιλά στους ιδιοκτήτες σχετικά με τη χορήγηση καρδιοπνευμονικής ανάνηψης(CPR) σε περίπτωση που ένας σκύλος καταρρεύσει και δεν αναπνέει... Δημοσιεύτηκε από Animalcity.gr στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016


 

Ένας σκύλος για σένα © 2012 | Designed by Cheap Hair Accessories

Thanks to: Sovast Extensions Wholesale, Sovast Accessories Wholesale and Sovast Hair